Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.

Korte cursussen

Korte cursussen en workshops

Algemene informatie
Bij voldoende belangstelling kunnen de onderstaande workshops worden aangeboden.

Informatie voor groepen en bedrijven
Het is mogelijk om een van de onderstaande teken- en schilderscursussen te boeken bij Atelier MW. Alle bestaande één- of meerdaagse workshops komen hiervoor in aanmerking. De workshops kunnen geheel worden aangepast aan de wensen van de besteller. Prijs in overleg.

Workshops

Oriëntatiecursus tekenen en schilderen
Een cursus op maat. Er zijn verschillende instapmomenten per jaar. ’s Avonds zowel als overdag. Ideaal voor een eerste kennismaking. Beginners krijgen de basisprincipes van de technieken goed uitgelegd en kunnen uitgebreid met verschillende materialen experimenteren.

Locatie: Atelier MW / De paal 37 / 1351JG / Almere Haven / vrij parkeren
Informatie/tel.: 06 20809977

20160527_101148

Nieuwe Zomercursus, buiten tekenen en schilderen
Een cursus waarin de zomerse natuur centraal staat. We gaan tekenen en schilderen met materiaal naar keuze. Gouache, acrylverf, aquarel of krijt en pastels. We werken een aantal keren buiten, op een uitdagende locatie, om vervolgens de schetsen en ideeën uit te werken . De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Locatie: Atelier MW / De Paal 37 / 1351 JG / Almere Haven / vrij parkeren
Informatie: 06 20809977

Korte cursus portrettekenen
Een intensief begeleide korte cursus portrettekenen voor beginners en gevorderden. De opzet van een portret komt uitvoerig aan de orde. We tekenen met houtskool, conté, pastels en inkt. Natuurlijk kijken we de kunst af van kunstenaars die in het heden en het verleden prachtige portretten hebben gemaakt.

Locatie: Atelier MW / De paal 37 / 1351JG / Almere Haven / vrij parkeren
Informatie/tel.: 06 20809977